Zuid Afrika - Welkom

The African Masters werd enige jaren geleden opgezet door een stel enthousiaste mensen uit Engeland, België en Nederland, die goed bekend waren met de meest fascinerende gebieden van zuidelijk Afrika.
 
Ons belangrijkste doel was om onze cliënten een keuze te bieden van hotels en safari’s die pasten bij onze hoge eisen voor service, stijl en luxe, zodat tijd, doorgebracht met ons, een onvergetelijke ervaring zou blijven.
 
Door onze grondige kennis van zuidelijk Afrika kunnen wij de interessantste voorstellen doen voor een gedenkwaardig bezoek aan Zuid-Afrika, Namibië en Botswana.


beach


Wanneer is de beste tijd om Zuid-Afrika te bezoeken?

Eigenlijk het hele jaar door maar hier zijn een paar tips.

De beste tijd voor het strand is de late lente tot begin herfst. November-May.Het warmste weer is mid zomer, maar dat is ook de drukste tijd. Kwa Zulu Natal is het beste om voor een strandvakantie in de winter vanwege de Mozambikaanse stroom aan de Oostkust.

Golf kan het hele jaar door worden gespeeld.
.
De beroemde Namaqualand-bloemen in de West-en Noord-Kaap zijn het mooist in het voorjaar, en net na hun regenperiode.. Augustus en September

Het walvisseizoen is van mei tot november.
Voor wandeltochten is het weer het prettigst in de lente en de herfst. De zomers kunnen erg warm zijn met soms met hevige onweersbuien in de avond, terwijl in het noorden kan zelfs sneew te vinden is op de bergketens in de Kaap.

We vinden dat de winter (juli-september) de beste tijd is om op Safari te gaan in het Noorden. Wild is dan meestal makkelijk te vinden vanwege het lage gras en andere fauna.. En safari in het zuiden? ..Het hele jaar door.